gaspahr peelenmaas2

Deze zoon van de in 2014 keur-verklaarde Berlin was vorig jaar oppermachtig in de Stal Hendrix Competitie voor vijfjarigen. Na lange tijd overtuigende klassementsleider te zijn geweest wist hij de gerenommeerde titel op zijn naam te zetten samen met zijn ruiter Pieter Keunen. Gaspahr zette daarmee een indrukwekkende prestatie neer. 

De grootramige bruine hengst werd in het najaar van 2014 in Nederland door het KWPN goedgekeurd. Gaspahr valt op door zijn enorme vermogen en lichtvoetigheid. Daarnaast is de manier van rijden van deze grote hengst ongekend. Zijn werkwilligheid is absoluut één van zijn vele kwaliteiten. Zijn vader Berlin (Cassini I x Caretino) was jarenlang een echte ambassadeur voor de Nederlandse springsport onder Gerco Schröder. Ze waren een onverslaanbaar duo met onder andere teamgoud tijdens het WK in Aken en Europees team- goud in Mannheim. Gaspahr beschikt mede hierdoor over een fantastisch pedigree. 

Maar ook moederszijde is interessant. De moederstam van Gaspahr gaat via Tangelo van de Zuuthoeve terug op Hannoveraanse hengst Ragazzo (v.Raphael). De sport-spr keurmerrie Costa springt met succes op 1.30m-niveau. Overgrootmoeder Jante gaf het Grand Prix-springpaard Triple (v. Gran Corrado) die jarenlang succesvol was onder Michel Hendrix. Zij waren mede verantwoordelijk voor het team zilver tijdens het EK Young Riders in 2008. Ook de KWPN goedgekeurde hengst No Limit (v .Indoctro) is Jantes zoon. 

Gaspahr in het nieuws:

 

Informatie Gaspahr

Gaspahr-Pedigree

Stamboek:   KWPN
Stokmaat:   1.74 m
Kleur:   Bruin
Geboortejaar:   2011
Dekgeld:   € 1.000,-
Staat ter dekking:   Stal Hendrix Kessel 
  +31 77 462 0428
  +31 6 30 33 44 31 (Daniëlle)
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verrichtingsrapport   Download PDF
 
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's Gaspahr


View the embedded image gallery online at:
http://stalhendrix.nl/nl/hengsten/gaspahr#sigProGalleria42028855d8

Video Gaspahr