Zeven keer behoorde Timothy Hendrix tot de top-tien op Knokke Hippique afgelopen week. Zo werd hij met Dustin (v.Ustinov) winnaar én tweede in de Medium Tour (1.40m). Daarnaast waren er successen voor paarden die via Stal Hendrix verkocht zijn, zoals de Indoctro-merrie Whitney die knap derde werd in het 1.55m van GCT Chantilly.

Met verschillende paarden was Timothy Hendrix afgelopen week in staat om negen keer foutloos over de finish te rijden. Met de Ustinov-zoon Dustin greep hij op zaterdag de winst in het 1.40m tweefasen, en een dag later werd hij met deze goed springende ruin tweede in de 1.40m-finale van de Medium Tour. Met de Berlin-dochter Jewel LVP eindigde Tim onder meer als tweede in het 1.35m op zaterdag, met Janou (v.For Pleasure) sprong hij vrijdags dubbel foutloos naar de zevende prijs in het 1.45m en met Fay (v.Willow) eindigde hij als zevende in de 1.40m Youngster Tour-finale. Een vruchtbaar weekje!

Elina en Whitney
Ook andere ruiters lieten afgelopen week weer zien goed uit de voeten te kunnen met via Stal Hendrix verkochte paarden. Zo bleef Alise Oken in beide proeven op Knokke Hippique foutloos met de Carambole-dochter Elina. In de 1.45m Ladies Cup leverde hun overtuigende prestatie de tweede prijs op. In het 1.50/1.55m op LGCT Chantilly kon Laura Kraut zich als derde opstellen na twee ijzersterk gereden foutloze rondes met de Indoctro-merrie Whitney. 

Meer nieuws

Nieuws archief