Logo-DSHS-website-SH

In 2017 zal de veertiende editie van de Dutch Sport Horse Sales plaatsvinden. Deze veiling van 4-, 5- en 6-jarige getalenteerde springpaarden is inmiddels wereldwijd bekend. De kracht ligt in de uiterst zorgvuldige selectie, waarbij de kwaliteit en gezondheid van de collecties jonge springaspiranten de hoogste prioriteit heeft.

De selectiecommissie bestaat uit Yves Houtackers, Paul, Emile, Michel en Timothy Hendrix. Zij bundelen al hun krachten om ieder jaar een collectie jonge springpaarden te selecteren die de gevraagde kwaliteit uit de markt bezitten en op termijn aan de vereisten van de internationale sport kunnen voldoen.

In een tijd van economische recessie is niet alleen de kwaliteit van de collectie springpaarden van groot belang, maar wordt ook de service naar de klant toe steeds belangrijker. Ook dit is één van de drijvende krachten van de Dutch Sport Horse Sales. Uiterste begeleiding van de klant ten tijde van de aankoop en de gedegen service na de uiteindelijke koop onderscheiden de Dutch Sport Horse Sales van de rest.

In 2016 beleefde de Dutch Sport Horse Sales een recordjaar. Er werden in totaal 27 paarden geveild met een gemiddelde prijs van meer dan € 130.000,-. De veilingtopper aller tijden Cherry Tania (Cellestial x Con Capitol) werd voor een bedrag van € 385.000,- verkocht aan de sponsor van de Amerikaanse top amazone Laura Kraut.

Magazine
Dit is de tweede editie van het DSHS-magazine. Kom erachter wie er op de rode loper waren, welke paarden onze ambassadeurs zijn en lees interviews met topruiters. Veel plezier met het lezen van ons magazine!
 
 
 
 

Informatie Dutch Sport Horse Sales

Presentatie:   Maandag 25 september 2017
Veiling:   Dinsdag 26 september 2017
Website:   www.dutchsporthorsesales.com
Contact:   +3177 462 0428
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.