Stal Hendrix verkoopt springpaarden aan klanten over de hele wereld. Hierbij zijn Noord-Amerika en Europa de grootste afzetmarkten. Al sinds jaren mag Stal Hendrix topruiters als Ian Millar, Nick Skelton en Laura Kraut tot haar clientèle rekenen.

Wanneer u op zoek bent naar een springpaard dan weet u dat het bepaald niet makkelijk is om dat éne paard te vinden dat precies bij u past. U gaat daarbij niet over een nacht ijs want het is een belangrijke keuze. Paarden zoeken is een vak. Paarden verkopen is een vak. Bij Stal Hendrix doen we dit al meer dan 35 jaar en weten we er alles van. We zijn er dag en nacht mee bezig.

Met gepaste trots kunnen we u melden dat we al heel veel nationale en internationale ruiters en amazones hebben geholpen bij het vinden van hun springpaard. En of het nu gaat om een getalenteerd jong paard is of een ervaren Grand Prix winnaar; wij begeleiden u in uw zoektocht. Laura Kraut - Handel

"Ik vind het fijn om met mensen te werken die net zo gepassioneerd zijn over de paardensport als ik."


Anthem - Handel

 Misschien staat het paard dat u zoekt al bij ons op stal, misschien niet. Dan zetten we ons netwerk voor u in. Een groot internationaal netwerk waaraan we jarenlang hebben gebouwd en waar u uw voordeel mee kunt doen. 

Door onze ervaring in zowel de fokkerij als de sport kennen we het hele scala. Alles dat erbij komt kijken, van uitproberen tot het transport naar uw stal. Maar we starten met waar het volgens ons allemaal mee begint: u voorzien van eerlijk advies. We houden rekening met uw wensen, uw capaciteiten en uw budget. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen.

Ian Millar - Handel

"Dankzij de hulp van Stal Hendrix heb ik het allerbeste paard ter wereld kunnen kopen: Big Ben!"


Big Ben - Handel