hengst hendrix jacadello

Jacadello kan aansluiten in een lange rij van uitstekende fokproducten van vooraanstaand fokker Harm Thormählen. Hij vertegenwoordigt de ijzersterke Holsteiner stam 104A, die teruggaat op Derby van Hamburg-winnares Retina (v.Ramzes x). Zo is de veelbelovende Jacadello verwant aan toppaarden als de internationale sport- en fokhengst Corland en Europees kampioene Corradina van Carsten-Otto Nagel. 

In het voorjaar van 2017 verdiende Jacadello zijn KWPN-dekbrevet met verve. Hij slaagde voor het verrichtingsonderzoek met een topscore van 86 punten, waaronder negens voor zijn techniek en rijdbaarheid. In het verrichtingsrapportage wordt Jacadello omschreven als een hengst met een krachtige galop, die goed kan changeren en veel balans heeft. Bij het springen laat hij veel afdruk zien, springt hij goed met het lichaam naar boven en heeft hij de kwaliteit om boven de sprong naar voren te kunnen doorschakelen. De hengst springt met veel lichaamsgebruik en een zeer goede techniek. Jacadello lijkt zeer voorzichtig en toont veel tot zeer veel vermogen. Hij kan springkwaliteit, vermogen en rijdbaarheid toevoegen aan de fokkerij.

Zijn vader, de Holsteiner premiehengst Cascadello, ontpopt zich tot één van de meest beste Casall-zonen in de fokkerij. Op achtjarige leeftijd presteert hij reeds op 1.45m-niveau met Dirk Ahlmann en ook als vererver lijkt hij zijn stempel te drukken. Cascadello bracht al meer dan tien goedgekeurde zonen. Moedersvader Lordanos boekte successen tot op internationaal 1.50m-niveau en profileert zich sterk als vererver dankzij producten in de topsport als Lou, Let’s Fly, Lex Lugar en Lazzarone.

Resultaten:
2017 - KWPN goedgekeurd met 86 punten

Informatie Jacadello

Jacadello-Pedigree

Stamboek:    KWPN
Stokmaat:   1.67 m
Kleur:   Schimmel
Geboortejaar:   2014
Dekgeld:   € 1.000,-
Staat ter dekking:   Stal Hendrix Kessel 
  +31 77 462 0428
  +31 6 30 33 44 31 (Daniëlle)
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Foto's JacadelloVideo Jacadello