In de LGCT wedstrijd van Cascais behoorde Cian O’Connor tweemaal tot de prijswinnaars met de via Stal Hendrix verkochte Salito-zoon Super Sox. Op het Mid South Classic concours was het de Padinus-dochter Warinde B die met haar Grand Prix-zege onder Lauren Hester voor mooie reclame zorgde.

Cian O’Connor nam al enkele keren eerder plaats in het zadel van de Salito-zoon Super Sox, die voornamelijk door Lillie Keenan uitgebracht wordt. De Ierse ruiter zegevierde in oktober 2016 in de Leading Show Jumper of the Year (1.60m) in Birmingham en deed nu goede zaken met Super Sox op de Longines Global Champions Tour in Cascais, Estoril. Op vrijdag werd het duo knap derde, na een dubbel foutloze rit in het 1.55m. Een dag later voegden ze daar nog met een foutloze rondein het 1.55/1.60m direct op tijd, een elfde prijs aan toe. 

Dubbele zege
Lauren Hester kwam met de via Stal Hendrix verkochte Padinus-dochter Warinde B op het Mid South Classic concours bij de Brownland Farm in twee rubrieken aan de start en wist ze beide te winnen. Eerst de 1.40m Welcome Stake en vervolgens bleek het duo in de Brownland Grand Prix opnieuw onverslaanbaar.