Als Olympisch kaderlid maakt Michel Hendrix samen met Baileys (v.Indoctro) deel uit van het Nederlandse team dat aan de start kwam op de Nations Cup-wedstrijd van Falsterbo. En met succes! Want op deze voor punten tellende wedstrijd pakte oranje de zwaar bevochten winst.

Met de ervaren Jur Vrieling met Glasgow van ’t Merelsnest als meest geroutineerd teamlid en de ‘shooting stars’ Michel Hendrix met Baileys, Aniek Poels met Athene en Ruben Romp met Audi’s Teavanta II C Z hoopte bondscoach Rob Ehrens een sterke prestatie neer te zetten in Falsterbo en dat lukte! In de eerste ronde kreeg Michel een ongelukkig foutje en daar zette hij met Baileys in de tweede ronde een fantastische nulrit tegenover. Met een totaal van vier strafpunten behoorde Nederland bij de beste drie landen over beide omlopen, waarna Jur Vrieling met succes het kunstje afmaakte met een foutloze rit in de beslissende barrage.

Ook Don Diablo HX
Baileys is vanuit Falsterbo doorgereisd naar het CHIO in Aachen, waar hij met Michel deze week zal starten in de Nations Cup. Ook de in goede vorm verkerende hengst Don Diablo HX zal met Michel deelnemen in Aachen. Succes!