Afgelopen weekend zijn er weer mooie resultaten geboekt door ruiters en paarden van Stal Hendrix. Zo sprong Timothy Hendrix met zijn nieuwe troef Duanda of the Lowlands Z (v.Diamant de Semilly) naar de zesde plek in de 2*-GP van Salland en eindigde Susanna Granroth met de door Stal Hendrix gefokte, opgeleide en verkochte Anatevka (v.Ustinov) als vijfde in de Wereldbeker van Tallinn.

Met de achtjarige Duanda of the Lowlands Z (v.Diamant de Semilly) kwam Timothy aan de start op CSI2* Salland in Mariënheem. Op zondag waren ze de snelste vierfouter in de delicate Grand Prix, waarmee ze als zesde konden opstellen in dit hoofdnummer. Op dezelfde dag eindigde Timothy met Fay (v.Willow), waarmee hij onlangs nog deelnam aan het WK in Lanaken, foutloos als achtste in de Youngster Tour finale.

anatevka

Anatevka vijfde
Op de Tallinn International Horse Show deed Susanna Granroth goede zaken met de Ustinov-dochter Anatevka, die door Stal Hendrix gefokt en opgeleid is. Aan hun lange rij van opvallende prestaties kon daar een vijfde plaats in de FEI World Cup & Alexela Grand Prix worden toegevoegd.

Winst voor DSHS’er
Bovendien zorgde de achtjarige DSHS-ambassadeur Zira van het Kapelhof Z (v.Zürich) voor mooi succes deze week. Samen met Anthony Condon won ze de Grandstand Welcome Stakes (1.45m) op CSI3* Birmingham. Bovendien werden ze twee dagen later dubbel foutloos vierde in een andere 1.45m-rubriek op dit Horse of the Year show.