Binnen en buiten Europa maakten paarden die door Stal Hendrix verkocht en/of gefokt zijn, weer goede reclame deze week. Zo won Susanna Granroth de Grand Prix van Aino met Anatevka, zorgde Laura Kraut met Whitney en Confu voor geduchte concurrentie in Kentucky en deed Ali Ramsay met Hermelien van de Hooghoeve goede zaken op het Canadese kampioenschap.

Na eerder deze week al te hebben gewonnen in Kentucky, kon Laura Kraut met Whitney (v.Indoctro) op vrijdag nog een tweede plaats in het 1.45m toevoegen aan hun resultatenlijst. In de Wereldbeker bracht ze Confu (v.Contact Me) aan de start en dat resulteerde in een verdienstelijke zevende plaats dankzij een 0/4-prestatie.

cook-karl tembla dmi2015Twee Tangelo’s
Op het HITS Desert Horse Park in Thermal, Californië, schreven Karl Cook en de via Stal Hendrix verkochte Tangelo van de Zuuthoeve-zoon Tembla de met 50.000 Dollar gedoteerde Sunshine Series Grand Prix op hun naam. Een andere nazaat van Tangelo van de Zuuthoeve die via deze stal van eigenaar wisselde, zorgde eveneens voor mooie reclame. In het springkampioenschap van Canada kaapte Ali Ramsay de derde prijs met Hermelien van de Hooghoeve.

GP-zege voor Anatevka
Susanna Granroth boekte met de Ustinov-dochter Anatevka opnieuw een mooie overwinning. Ditmaal schitterde de door Stal Hendrix gefokte merrie in de 1.45m-Grand Prix van Aino. Een geweldig resultaat zo voorafgaand aan hun Scandinavische winterstop.