Met de kersverse titel ‘Limburgse ruiter van het jaar’ op zak, sprong Michel Hendrix op het CSI3* Jumping Indoor Maastricht naar de negende plaats in het 1.40m met de hengst Entertainer (v.Warrant). Ook de via Stal Hendrix verkochte Casall-dochter Cita leverde weer goede prestaties.

Op het jaarlijkse Paardensportgala aan de vooravond van Jumping Indoor Maastricht, werd Michel gehuldigd als Limburgse ruiter van het jaar. Een prijs die hij onder meer te danken heeft aan zijn zilveren medaille op het NK in Mierlo dit jaar en de zeges in de Nations Cup-wedstrijd van Falsterbo en de finale in Barcelona. In de De Limburger Prijs, een 1.40m direct op tijd, bracht een fraaie nulronde met Entertainer (v.Warrant) hem op de negende plaats in de eerste internationale rubriek op JIM.

Cita in Toronto
In de afsluitende 1.60m Big Ben Challenge op CSI4*-W Toronto, sprong Daniel Coyle met de via Stal Hendrix verkochte Casall-dochter Cita dankzij een 0/4-resultaat naar de zesde plaats. Eerder deze week werden ze al elfde in de Wereldbeker.